20. 10. 2023
Není nad dobrou snídani. Fantazii se meze nekladou. Zbytečný ranní spěch udělá z tohoto důležitého jídla pro řadu lidí bezpředmětnou záležitost. Bohužel. Jak a co snídat, abyste měli energii na celý den?
Spíte dobře?
13. 10. 2023
Nekvalitní spánek znamená sníženou hladinu energie po celý den. V dlouhodobém výhledu i řadu zdravotních komplikací, ale také zvýšený počet nehod či úrazů. Jak se dobře vyspat?
Chůze jako přirozený pohyb
6. 10. 2023
Chodíte rádi a pravidelně, nejlépe denně? Pakliže je vaše odpověď na položenou otázku ano, vyhráli jste jackpot v loterii zdravého pohybu.
Roztříštěná pozornost
29. 9. 2023
Přemíra informací a podnětů ubírá člověku pozornost, která vede k pocitu zahlcení. Jak se tříštění pozornosti vyhnout a zamezit pocitu vyčerpání?
Žlutá, modrá, oranžová
22. 9. 2023
Šedá, hnědá, bílá, zelená, červená. Rozšířený semafor výrazných barev sběrných nádob a kontejnerů. Každá barva obsahuje jinou druhotně využitelnou surovinu.
Superkaše: Původní i vylepšené receptury
15. 9. 2023
Superkaše jsou s námi sedm let, během kterých se průběžně měnily. I přes změny ve složení prodáváme i původní recepturu.
Plank, malý cvik s vysokým přínosem
8. 9. 2023
Plank je nenáročný cvik, který zpevňuje břicho. Pro jeho cvičení vám stačí pár minut denně. Plank je malý cvik s velkým zdravotním přínosem.
Mikroživiny
1. 9. 2023
Vitamíny a minerály. Mikroživiny. Potřebujeme je přijímat v potravě v malém množství pro kvalitní tělesný růst a udržení zdraví.
Druhy cukrů: Řepný, třtinový, hroznový
25. 8. 2023
Bez cukru není života. Sladký prášek osladí libovolné jídlo nebo nápoj. V běžném využití se nejčastěji používá cukr z cukrové řepy nebo cukrové třtiny.
Jak přežít vysoké teploty?
18. 8. 2023
Venkovní teploty přesahující 30° Celsia jsou pro člověka značnou zátěží. Jak předejít úžehu, úpalu a co dělat, když se spálíte na sluníčku?