Hledat
Menu

Nacházíte se zde: Úvod Blog Inspirace na snídaně

Inspirace na snídaně

Překvapte své nejbližší „vymazlenou“ snídaní než jen běžným chleba s máslem. Přinášíme inspiraci na tři snídaně, jenž snadno připravíte doma.
Eva Nachtmannová
13. 1. 2023

Snídaně v trávě, v posteli nebo třeba v útulné kavárně. To jsou tipy, které zaručeně rozbijí váš zažitý snídaňový stereotyp. Víte, jak si zpestřit snídani, aniž byste museli opustit pohodlí domova?

Přinášíme inspiraci na tři snídaně, které lze připravit doma. Počítejte s předchozí přípravou (nákupem) a vyšší časovou náročností.

 

Zdravá a energeticky bohatá snídaně

Není nic lehčího, než posnídat vydatnou kaši nebo müsli. Pro dobrý příklad nemusíme chodit daleko. Hodně muziky s malým vypětím a za málo peněz uděláte třeba s Anlenia Švédské müsli anebo s Kašemi X obsahující vysoký podíl chia semínek a lyofilizovaného ovoce.

 

Líná neděle do postele

Jak potěšit svou drahou polovičku? Nejlépe snídaní do postele. Vlastnoručně upečený moučník, palačinky nebo třeba míchaná vajíčka se šunkou jsou zaručené (a vítězné) tipy na nezapomenutelnou snídani. A že se první jídlo dne často protáhne až do oběda? Není nad příjemný zážitek. Ostatně brunch je dopolední jídlo, které začíná jako snídaně a pomalu se z něho stane oběd.

 

Křupavé pečivo

Zvyk je železná košile a stačí málo, abyste vyšlí vstříc experimentům. Snídáte-li rádi pečivo, dopřejte si kvalitní ingredience – pomazánky vlastní výroby, kvalitní džemy a másla. Je libo plátek šunky? Klidně! V běžném supermarketu najdete nespočet snídaňového pečiva, zůstávat u housky či rohlíku opravdu nemusíte.

Vydatnou snídaní předejdete vlčímu hladu, který dokáže opravdu nepěkně potrápit.

Eva Nachtmannová
13. 1. 2023

Zpět na přehled

Odebírání novinek

Chcete-li dostávat informace o novinkách na svůj e-mail, vyplňte svou e-mailovou adresu.

Pokud jste člověk, nevyplňujte

Sečtěte a zaokrouhlete (2.6 + 42.3) *

Nahoru