Hledat
Menu

Nacházíte se zde: Úvod Blog Lovebrand

Lovebrand

Máte ve svém životě ryze srdeční záležitost? My ano. Naší srdcovkou je Anlenia.cz. E-shop zdravé výživy, kterou i sami vyrábíme, a to právě pro vás.
Josef Janda
6. 4. 2023

Děláme vše proto, abychom naše kaše a další dobrůtky dostali k vám, našim milým zákaznicím a zákazníkům. Jsme malá téměř rodinná řemeslná manufaktura sídlící v malebných západočeských Klatovech.

Staňte se součástí láskyplného příběhu malého českého výrobce a prodejce zdravých dobrůtek. Stačí maličkost. Ochutnejte naše výrobky. Budou-li vám chutnat, pokračujte v jejich nakupování. A když vám chutnat nebudou, naše cesty se rozpojí. Třeba na čas, třeba napořád. Nehledejme v tom žádnou vědu.

 

Jedna střecha, jeden příběh

V Anlenia.cz jsme přesvědčeni, že je možné pod jednou střechou vyrábět široký rozptyl výrobků. Kašemi to začíná, přes mošty a sirupy pokračuje, až třeba po pečení flapjacků a sušenek. A kdo ví, kde se zastavíme.

Z našich analýz (ano, neděláme nic na koleni, pro kvalifikovaná rozhodnutí používáme relativně sofistikované nástroje, prostor pro pocitový přístup bez podpory v číslech „asi by to šlo“ moc nemáme) nám vychází, že zvládneme i takový sortiment, jako je třeba přírodní drogerie, růžová voda nebo macerovaná káva.

 

Okolo komínu

Minipivovary to mají snadné. Své pivo prodávají ve své pivovarské restauraci a pak „okolo“ komínu, což znamená ve svém okolí. Postupně jak rostou, zvětšují okruh okolo svého komínu. Náš komín je e-shop a lokalitou Česká republika.

 

Pouze e-shop, časem showroom

E-shop je nejrychleji vytvořeným prodejním kanálem, který jsme coby začínající výrobce zdravých potravin zvolili. Prodejních cest, jak naše výrobky dostat k vám, zákazníkům a zákaznicím, je nespočet. My volíme cestu trnitější právě přes internetový obchod. Nemáme ambici být v maloobchodních řetězcích nebo v prodejnách zdravé výživy. Časem, ale opravdu jen časem, máme představu náš sortiment nabízet ve vlastním showroomu, prodejně.

 

Respektující lovebrand

Kdybyste podnikali, jakou byste chtěli mít značku, lovebrand? My respektující, a tam ji každým dnem posouváme. Budujeme firmu, budujeme lovebrand. A co je v podnikání víc?

Držte nám palce, ať se udržíme ve vašich kuchyních, budeme spolu při snídaních a staneme se nedílnou součástí vašich životů.

Josef Janda
zakladatel Anlenia.cz

Josef Janda
6. 4. 2023

Zpět na přehled

Odebírání novinek

Chcete-li dostávat informace o novinkách na svůj e-mail, vyplňte svou e-mailovou adresu.

Pokud jste člověk, nevyplňujte

Sečtěte a zaokrouhlete (39.3 + 44.9) *

Nahoru