Hledat
Menu

Nacházíte se zde: Úvod Blog Ovesná kaše s jahodami je jahodová lahoda

Ovesná kaše s jahodami je jahodová lahoda

Dobré chutné jahody se dostaly do ovesných kaší Anlenia.cz, úžasného českého výrobce řemeslně vyráběných kaší.
Eva Nachtmannová
3. 3. 2023

Jahody právem patří mezi superpotraviny. V našich ovesných kaších nechybí. Když jsme ovesné jahodové kaše vyvíjeli, lámali jsme si hlavu, jaké druhy vlastně nabízet. A přišli jsme se šalamounským řešením. Prostě vyrobíme více druhů jahodových kaší. Aktuálně máme v nabídce dvě jahodové ovesné kaše a ladíme třetí. V úkolníčku na nás čeká i čtvrtá, ale to už hodně předbíháme.

Jahoda je univerzální příchuť kaší, jedno zda je o tradiční ovesnou, anebo ne. Abychom uspokojili rozličné požadavky našich zákazníků a zákaznic, přišli jsme se třemi druhy jahodových kaší.

 

Ovesná kaše s jahodami

Základní příchutí ovesné kaše jahoda jsou sušené jahody. Podíl jahod na obsahu kaše je 7 procent. Při pohledu do složení konkurenčních jahodových kaší jde o vysoký poměr. Některé jahodové kaše běžně dostupné v supermarketech mají jahod ve svém složení třeba jen jedno jediné procento nebo 1,5 procenta. Je poté docela škoda, že spotřebitel v domnění lahodné jahody do sebe dostane jen jednu jahůdku smutně se krčící na dně sáčku s kaší. A nic víc navíc.

Složení ovesné kaše jahoda: ovesné vločky, sušené mléko, hroznový cukr a sušená jahoda.

 

Kaše X Chia & Jahoda lyo

Oblíbená lyofilizovaná jahoda nechybí v naší extra řadě Kaší X. Spolu s chia semínky je jahodová kaše silně zdraví prospěšná.

 

Ovesná kaše jahoda a banán

Třetí kaší, kterou teprve připravujeme do prodeje, je ovesná kaše s příchutí jahody a banánu. Zatím jsme se nerozhodli, zda půjde o sušenou jahodu a sušený banán, anebo obě ovoce budou lyofilizované. Neznáme ani poměr – zda ovocná složka bude desetiprocentní, anebo jahodě a banánu přiznáme větší podíl.

Předmětem vývoje jsou i průběžné receptury se sušenou smetanou. Běžně v kaších používáme polotučné sušené. Otestovat jahodovou kaši, aby byla opravdu dobrá, není jen tak. Jste-li v Anlenia Klubu, máte vysokou šanci, že vám pošleme vzorek na ochutnání s prosbičkou, zda vám chutná či nikoliv.

 

Anlenia jahodové kaše

V sortimentu e-shopu Anlenia naleznete tyto jahodové kaše
Ovesná kaše jahoda
Kaše X Chia & Jahoda lyo

Jsme rádi, že nabízíme lahodné kaše s vysokým podílem jahod. A snad co nevidět připravíme třetí kaši s tímto báječným červeným ovocem.

Eva Nachtmannová
3. 3. 2023

Zpět na přehled

Odebírání novinek

Chcete-li dostávat informace o novinkách na svůj e-mail, vyplňte svou e-mailovou adresu.

Pokud jste člověk, nevyplňujte

Sečtěte a zaokrouhlete (36.3 + 28.0) *

Nahoru