Hledat
Menu

Nacházíte se zde: Úvod E-shop Lyo ovoce Lyofilizované ovoce Lyofilizované jahody plátky

Doporučujeme

Lyofilizované jahody plátky

Značka: Anlenia

Vyberte variantu

95 Kč včetně 15 % DPH
+
Jahody jsou ovocem léta. Lahodné jahody chutnají samotné i ve společnosti jiného jídla nebo drobného ovoce. Lyofilizované jahody si dopřejte během celého roku. Více

Popis - Lyofilizované jahody plátky

Mrazem sušené jahody si pomocí šetrné lyofilizace uchovají většinu (až 90 %) všech vitamínů a minerálů, stejně jako původních vlastností, jako je barva, vůně a především chuť.

Dopřejte si zdravé chroupání. Ochutnejte lyofilizované jahody.

 

Benefity získané z lyofilizovaných jahod

  • Vysoký objem vitamínů a minerálů
  • Dlouhá trvanlivost
  • Bez přidaného cukru
  • Široké využití lyo jahod ve vaší kuchyni
  • Skvěle chutná i samotné

 

Anlenia tip: Udělejte si z lyofilizovaných jahod opět téměř čerstvé. Zalijte ovoce vodou, mlékem nebo vmíchejte třeba do jogurtu. Přidáním tekutiny se ovoce rehydratuje, zpětně nasaje původně vysušenou vodu.

Mrazem sušené jahody se hodí do snídaňových kaší, jogurtů nebo do müsli. Lze je jíst i samotné. Chutnají dobře i v kombinaci s dalším lyofilizovaným ovocem, třeba mrazem sušenými jahodami.

Složení: 100% lyofilizované jahodové plátky

Na 100 gramů lyofilizovaných jahodových plátků bylo použito 1000 gramů čerstvých jahod.

 

 

Nutriční hodnoty pro 100 gramů lyofilizovaných jahod

Energetická hodnota 1438 kJ/342 kcal
Tuky 0 g
   z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 81 g
   z toho cukry 58 g
Vláknina 14 g
Bílkoviny 3,4 g
Sůl 0,04 g

 

Lyofilizované jahody nebo jahody mrazem sušené?

Odborný pojem vs české označení téhož. Lyofilizace je česky mrazem sušený. Uvádíme oba výrazy, abychom vás neuvedli do rozpaků.

 

Skladování lyofilizovaného ovoce

  • Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C
  • Chraňte před přímým slunečním zářením
  • Zamezte přístupu vzduchu pomocí zip uzávěru

Odebírání novinek

Chcete-li dostávat informace o novinkách na svůj e-mail, vyplňte svou e-mailovou adresu.

Pokud jste člověk, nevyplňujte

Sečtěte a zaokrouhlete (27.3 + 40.6) *

Nahoru