Hledat
Menu

Nacházíte se zde: Úvod E-shop Lyo ovoce Lyofilizované ovoce Lyofilizovaný černý rybíz

Doporučujeme

Lyofilizovaný černý rybíz

Značka: Anlenia

Vyberte variantu

85 Kč včetně 15 % DPH
+
Extra velká dávka vitamínu C se ukrývá v mrazem vysušených lyofilizovaných kuličkách černého rybízu. Skvělé chutná v ovesných kaší, ale mlsat lze lyofilizovaný rybíz i jen tak z pytlíku. Více

Popis - Lyofilizovaný černý rybíz

Mrazem sušený černý rybíz si pomocí šetrné lyofilizace uchová většinu (až 90 %) všech vitamínů a minerálů, stejně jako původních vlastností, jako je barva, vůně a především chuť.

Lyofilizovaný černý rybíz obsahuje nízký obsah sacharidů a cukrů.

Dopřejte si zdravé chroupání. Ochutnejte lyofilizovaný černý rybíz.

 

Benefity získané z lyofilizovaného černého rybízu

  • Vysoký objem vitamínů a minerálů
  • Dlouhá trvanlivost
  • Bez přidaného cukru
  • Široké využití lyo černého rybízu ve vaší kuchyni
  • Skvěle chutná i samotné

 

Anlenia tip: Udělejte si z lyofilizovaného černého rybízu opět téměř čerstvé. Zalijte ovoce vodou, mlékem nebo vmíchejte třeba do jogurtu. Přidáním tekutiny se ovoce rehydratuje, zpětně nasaje původně vysušenou vodu.

Mrazem sušený rybíz se hodí do snídaňových kaší, jogurtů nebo do müsli. Lze je jíst i samotné. Chutnají dobře i v kombinaci s dalším lyofilizovaným ovocem, třeba mrazem sušenými jahodami.

Složení: 100% lyofilizovaného černého rybízu

Nutriční hodnoty pro 100 gramů lyofilizovaného černého rybízu

Energetická hodnota 1416 kJ/337 kcal
Tuky 1,5 g
   z toho nasycené mastné kyseliny 0,4 g
Sacharidy 67,2 g
   z toho cukry 34,7 g
Vláknina 24 g
Bílkoviny 1,7 g
Sůl 0,03 g

 

Lyofilizovaný černý rybíz nebo černý rybíz mrazem sušený?

Odborný pojem vs české označení téhož. Lyofilizace je česky mrazem sušený. Uvádíme oba výrazy, abychom vás neuvedli do rozpaků.

 

Skladování lyofilizovaného ovoce

  • Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C
  • Chraňte před přímým slunečním zářením
  • Zamezte přístupu vzduchu pomocí zip uzávěru

Odebírání novinek

Chcete-li dostávat informace o novinkách na svůj e-mail, vyplňte svou e-mailovou adresu.

Pokud jste člověk, nevyplňujte

Sečtěte a zaokrouhlete (5.6 + 25.7) *

Nahoru