Nacházíte se zde: Úvod E-shop Lyo ovoce Lyofilizované ovoce Lyofilizovaný černý rybíz
Popis - Lyofilizovaný černý rybíz
Mrazem sušený černý rybíz si pomocí šetrné lyofilizace uchová většinu (až 90 %) všech vitamínů a minerálů, stejně jako původních vlastností, jako je barva, vůně a především chuť.
Lyofilizovaný černý rybíz obsahuje nízký obsah sacharidů a cukrů.
Dopřejte si zdravé chroupání. Ochutnejte lyofilizovaný černý rybíz.
Benefity získané z lyofilizovaného černého rybízu
- Vysoký objem vitamínů a minerálů
- Dlouhá trvanlivost
- Bez přidaného cukru
- Široké využití lyo černého rybízu ve vaší kuchyni
- Skvěle chutná i samotné
Anlenia tip: Udělejte si z lyofilizovaného černého rybízu opět téměř čerstvé. Zalijte ovoce vodou, mlékem nebo vmíchejte třeba do jogurtu. Přidáním tekutiny se ovoce rehydratuje, zpětně nasaje původně vysušenou vodu.
Mrazem sušený rybíz se hodí do snídaňových kaší, jogurtů nebo do müsli. Lze je jíst i samotné. Chutnají dobře i v kombinaci s dalším lyofilizovaným ovocem, třeba mrazem sušenými jahodami.
Složení: 100% lyofilizovaného černého rybízu
Nutriční hodnoty pro 100 gramů lyofilizovaného černého rybízu
Energetická hodnota | 1416 kJ/337 kcal |
Tuky | 1,5 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,4 g |
Sacharidy | 67,2 g |
z toho cukry | 34,7 g |
Vláknina | 24 g |
Bílkoviny | 1,7 g |
Sůl | 0,03 g |
Lyofilizovaný černý rybíz nebo černý rybíz mrazem sušený?
Odborný pojem vs české označení téhož. Lyofilizace je česky mrazem sušený. Uvádíme oba výrazy, abychom vás neuvedli do rozpaků.
Skladování lyofilizovaného ovoce
- Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C
- Chraňte před přímým slunečním zářením
- Zamezte přístupu vzduchu pomocí zip uzávěru