Hledat
Menu

Nacházíte se zde: Úvod E-shop Lyo ovoce Lyofilizované ovoce

Lyofilizované ovoce

Křupavé, mrazem sušené ovoce, to je výsledek lyofilizace.

Lyofilizované ovoce uchovává výraznou většinu vitamínů a minerálů. Přestože sušením mrazem ovoce ztratí drtivou většinu své původní hmotnosti, neboť se ovoce skládá převážně z vody. Při lyofilizaci se voda z ovoce zkrátka „vypaří“, odborně vysublimuje.

Lyo ovoce lze jíst mnoha způsoby. Jen tak mlsat z pytlíku, ale také přidat do jogurtu nebo ovesné kaše. Pro získání původního objemu ovoce stačí zalít vodou.

Filtry

Cena

-

Nalezeno produktů: 10

Položky

Zpět na nadřazenou kategorii Lyo ovoce

Odebírání novinek

Chcete-li dostávat informace o novinkách na svůj e-mail, vyplňte svou e-mailovou adresu.

Pokud jste člověk, nevyplňujte

Sečtěte a zaokrouhlete (43.4 + 12.1) *

Nahoru