Nacházíte se zde: Úvod E-shop Lyo ovoce Lyofilizované ovoce Lyofilizovaný červený rybíz
Popis - Lyofilizovaný červený rybíz
Mrazem sušený červený rybíz si pomocí šetrné lyofilizace uchovají většinu (až 90 %) všech vitamínů a minerálů, stejně jako původních vlastností, jako je barva, vůně a především chuť.
Dopřejte si zdravé chroupání. Ochutnejte lyofilizovaný červený rybíz.
Benefity získané z lyofilizovaného červeného rybízu
- Vysoký objem vitamínů a minerálů
- Dlouhá trvanlivost
- Bez přidaného cukru
- Široké využití lyo červeného rybízu ve vaší kuchyni
- Skvěle chutná i samotné
Anlenia tip: Udělejte si z lyofilizovaného červeného rybízu opět téměř čerstvé. Zalijte ovoce vodou, mlékem nebo vmíchejte třeba do jogurtu. Přidáním tekutiny se ovoce rehydratuje, zpětně nasaje původně vysušenou vodu.
Mrazem sušený červený rybíz se hodí do snídaňových kaší, jogurtů nebo do müsli. Lze je jíst i samotné. Chutnají dobře i v kombinaci s dalším lyofilizovaným ovocem, třeba mrazem sušenými jahodami.
Složení: 100% lyofilizovaný červený rybíz
Na 100 gramů lyofilizovaného červeného rybízu suroviny bylo použito 400 gramů čerstvé suroviny.
Nutriční hodnoty pro 100 gramů lyofilizovaného červeného rybízu
Energetická hodnota | 878 kJ/210 kcal |
Tuky | 1 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,25 g |
Sacharidy | 30 g |
z toho cukry | 30 g |
Vláknina | 22 g |
Bílkoviny | 7 g |
Sůl | 0,03 g |
Lyofilizovaný červený rybíz nebo červený rybíz mrazem sušený?
Odborný pojem vs české označení téhož. Lyofilizace je česky mrazem sušený. Uvádíme oba výrazy, abychom vás neuvedli do rozpaků.
Skladování lyofilizovaného ovoce
- Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C
- Chraňte před přímým slunečním zářením
- Zamezte přístupu vzduchu pomocí zip uzávěru