Hledat
Menu

Nacházíte se zde: Úvod E-shop Lyo ovoce Lyofilizované ovoce Lyofilizovaný banán plátky

Doporučujeme Novinka

Lyofilizovaný banán plátky

Značka: Anlenia

Vyberte variantu

75 Kč včetně 15 % DPH
+
Lyofilizované banánové plátky jsou bohaté na vlákninu a draslík. Stejně jako skutečný čerstvý nádherně žluťoučký banán. Schválně vyzkoušejte, zda standardní banán křupe ;-) Lyofilizovaný banán křupe výtečně. Křupy křup. Více

Popis - Lyofilizovaný banán plátky

Mrazem sušené banánové plátky si pomocí šetrné lyofilizace uchovají většinu (až 90 %) všech vitamínů a minerálů, stejně jako původních vlastností, jako je barva, vůně a především chuť.

Dopřejte si zdravé chroupání. Ochutnejte lyofilizované banánové plátky

 

Benefity získané z lyofilizovaného banánu

  • Vysoký objem vitamínů a minerálů
  • Dlouhá trvanlivost
  • Bez přidaného cukru
  • Široké využití lyo banánu ve vaší kuchyni
  • Skvěle chutná i samotné

 

Anlenia tip: Udělejte si z lyofilizovaných banánů opět téměř čerstvé. Zalijte ovoce vodou, mlékem nebo vmíchejte třeba do jogurtu. Přidáním tekutiny se ovoce rehydratuje, zpětně nasaje původně vysušenou vodu.

Složení: 100% lyofilizovaný banán plátky

Na 100 gramů lyofilizovaných banánů bylo použito 420 gramů čerstvých banánů.

 

Nutriční hodnoty pro 100 gramů lyofilizovaných banánů

Energetická hodnota 1449 kJ/346 kcal
Tuky 1 g
   z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 74 g
   z toho cukry 63 g
Vláknina 6,8 g
Bílkoviny 4,3 g
Sůl 0,01 g

 

Lyofilizované banány nebo banány mrazem sušené?

Odborný pojem vs české označení téhož. Lyofilizace je česky mrazem sušený. Uvádíme oba výrazy, abychom vás neuvedli do rozpaků.

 

Skladování lyofilizovaného ovoce

  • Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C
  • Chraňte před přímým slunečním zářením
  • Zamezte přístupu vzduchu pomocí zip uzávěru

Odebírání novinek

Chcete-li dostávat informace o novinkách na svůj e-mail, vyplňte svou e-mailovou adresu.

Pokud jste člověk, nevyplňujte

Sečtěte a zaokrouhlete (44.4 + 40.9) *

Nahoru