Nacházíte se zde: Úvod E-shop Lyo ovoce Lyofilizované ovoce Lyofilizovaný banán plátky
Popis - Lyofilizovaný banán plátky
Mrazem sušené banánové plátky si pomocí šetrné lyofilizace uchovají většinu (až 90 %) všech vitamínů a minerálů, stejně jako původních vlastností, jako je barva, vůně a především chuť.
Dopřejte si zdravé chroupání. Ochutnejte lyofilizované banánové plátky
Benefity získané z lyofilizovaného banánu
- Vysoký objem vitamínů a minerálů
- Dlouhá trvanlivost
- Bez přidaného cukru
- Široké využití lyo banánu ve vaší kuchyni
- Skvěle chutná i samotné
Anlenia tip: Udělejte si z lyofilizovaných banánů opět téměř čerstvé. Zalijte ovoce vodou, mlékem nebo vmíchejte třeba do jogurtu. Přidáním tekutiny se ovoce rehydratuje, zpětně nasaje původně vysušenou vodu.
Složení: 100% lyofilizovaný banán plátky
Na 100 gramů lyofilizovaných banánů bylo použito 420 gramů čerstvých banánů.
Nutriční hodnoty pro 100 gramů lyofilizovaných banánů
Energetická hodnota | 1449 kJ/346 kcal |
Tuky | 1 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 74 g |
z toho cukry | 63 g |
Vláknina | 6,8 g |
Bílkoviny | 4,3 g |
Sůl | 0,01 g |
Lyofilizované banány nebo banány mrazem sušené?
Odborný pojem vs české označení téhož. Lyofilizace je česky mrazem sušený. Uvádíme oba výrazy, abychom vás neuvedli do rozpaků.
Skladování lyofilizovaného ovoce
- Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C
- Chraňte před přímým slunečním zářením
- Zamezte přístupu vzduchu pomocí zip uzávěru