Hledat
Menu

Nacházíte se zde: Úvod Blog Jednoduchá snídaně

Jednoduchá snídaně

Co má bývalý americký prezident Barack Obama společného s ovesnými kašemi od českého řemeslného výrobce Anlenia?
Eva Nachtmannová
17. 2. 2023

Jednoduchost. Tuto vlastnost máme v Anlenia.cz společnou s Barackem Obamou. Slyšeli jste o jeho tmavomodrém a šedém obleku? Ve své náročné ústavní funkci se snažil snížit rozhodování o nedůležitostech. Oblečení k tomu dobře posloužilo.

Barack Obama měl od krejčího ušité na míru padnoucí obleky ve dvou barevných provedeních a nespočtem kusů. Ráno se oblékl do jednoho obleku, do detailu navrženého outfitu, a měl na celý den hotovo. Oblek byl navržený včetně bot a doplňků. Barackovi odpadlo přemýšlení a rozhodování nad ponožkami, páskem, kravatou… Případně vybral odpovídající barevnou kombinaci jeho tajemník podle denního programu. Zkrátka jednoduché, rychlé a nenáročné na přemýšlení.

Podobný máme přístup ke snídaním. Je zbytečně se ráno složitě rozhodovat, co si dáte ke snídani. Snídaňová kaše je jednoduchá snídaně. Tohle jsme si ujasnili již dříve. Pro vás, naše zákazníky je to výrazná přidaná hodnota. Toto jsme si ujasnili v testovací skupině asi deseti pravidelných konzumentů kaší Anlenia.

 

Jednoduchá snídaně podle Anlenia.cz

Jednoduchá snídaně v naším podání je libovolná ovesná kaše, Superkaše, Kaše X nebo Anlenia Majesty případně Švédské müsli. V misce jí snadno zalijete vroucí vodou a rozmícháte. Po chvíli lze kaši jíst. Těch pár minut opravdu počkejte, neboť snídaňová kaše potřebuje chvilku k nasátí vody. Minuty jsou zapotřebí k vychladnutí vody.

Anlenia kaše jsou vytvořené jako plnohodnotná snídaně. Odpadne vám třeba povaření, které je časté při domácí přípravě. Stejně tak nemusíte do kaší nic přidávat. Banánová chutná prostě banánově. Samozřejmě přidáním dalšího banánu do banánové ovesné kaše nic nezkazíte, uděláte si ji banánovější. A proti gustu…. Však to znáte.

Chcete-li jednoduchou snídani, zvolte libovolnou Anlenia kaši.

Eva Nachtmannová
17. 2. 2023

Zpět na přehled

Odebírání novinek

Chcete-li dostávat informace o novinkách na svůj e-mail, vyplňte svou e-mailovou adresu.

Pokud jste člověk, nevyplňujte

Sečtěte a zaokrouhlete (12.0 + 34.6) *

Nahoru