Hledat
Menu

Nacházíte se zde: Úvod Blog

Blog

Tři tipy na snídaně

20. 10. 2023

Není nad dobrou snídani. Fantazii se meze nekladou. Zbytečný ranní spěch udělá z tohoto důležitého jídla pro řadu lidí bezpředmětnou záležitost. Bohužel. Jak a co snídat, abyste měli energii na celý den?

Více

Spíte dobře?

13. 10. 2023

Nekvalitní spánek znamená sníženou hladinu energie po celý den. V dlouhodobém výhledu i řadu zdravotních komplikací, ale také zvýšený počet nehod či úrazů. Jak se dobře vyspat?

Více

Chůze jako přirozený pohyb

6. 10. 2023

Chodíte rádi a pravidelně, nejlépe denně? Pakliže je vaše odpověď na položenou otázku ano, vyhráli jste jackpot v loterii zdravého pohybu.

Více

Roztříštěná pozornost

29. 9. 2023

Přemíra informací a podnětů ubírá člověku pozornost, která vede k pocitu zahlcení. Jak se tříštění pozornosti vyhnout a zamezit pocitu vyčerpání?

Více

Žlutá, modrá, oranžová

22. 9. 2023

Šedá, hnědá, bílá, zelená, červená. Rozšířený semafor výrazných barev sběrných nádob a kontejnerů. Každá barva obsahuje jinou druhotně využitelnou surovinu.

Více

Superkaše: Původní i vylepšené receptury

15. 9. 2023

Superkaše jsou s námi sedm let, během kterých se průběžně měnily. I přes změny ve složení prodáváme i původní recepturu.

Více

Plank, malý cvik s vysokým přínosem

8. 9. 2023

Plank je nenáročný cvik, který zpevňuje břicho. Pro jeho cvičení vám stačí pár minut denně. Plank je malý cvik s velkým zdravotním přínosem.

Více

Mikroživiny

1. 9. 2023

Vitamíny a minerály. Mikroživiny. Potřebujeme je přijímat v potravě v malém množství pro kvalitní tělesný růst a udržení zdraví.

Více

Druhy cukrů: Řepný, třtinový, hroznový

25. 8. 2023

Bez cukru není života. Sladký prášek osladí libovolné jídlo nebo nápoj. V běžném využití se nejčastěji používá cukr z cukrové řepy nebo cukrové třtiny.

Více

Jak přežít vysoké teploty?

18. 8. 2023

Venkovní teploty přesahující 30° Celsia jsou pro člověka značnou zátěží. Jak předejít úžehu, úpalu a co dělat, když se spálíte na sluníčku?

Více

Odebírání novinek

Chcete-li dostávat informace o novinkách na svůj e-mail, vyplňte svou e-mailovou adresu.

Pokud jste člověk, nevyplňujte

Sečtěte a zaokrouhlete (7.0 + 4.4) *

Nahoru