Hledat
Menu

Nacházíte se zde: Úvod Blog

Blog

Letní koláč krambl

2. 6. 2023

Krambl je ovocný koláč jehož zvládnutí zvládne i naprostý začátečník. S přicházejícím létem je dobré naučit se přípravu tohoto snadného koláče.

Více

Jak rychle uklidit dům, byt, zahradu?

26. 5. 2023

Uklízení je nedílnou součástí našich životů. V mnoha případech jde o nutnost, která má k relaxu a odpočinku daleko. Přinášíme vychytávku, jak na snazší úklid vaší domácnosti a zároveň jeden dobrý postřeh.

Více

Bílý čaj

19. 5. 2023

Bílý čaj má mezi čaji výsadní postavení. Jeho popíjením aktivně zpomalujete své stárnutí. Bílé čaje stojí kvalitativně i cenově na samém čajovém vrcholu.

Více

Jak omezit prázdné kalorie?

12. 5. 2023

Změna životního stylu a životosprávy je velké a náročné téma. Kromě času, který je ke změně potřebný, jde především o dostatek vůle a vytrvalosti.

Více

Kolik jahod je v jahodové kaši?

5. 5. 2023

Kolik jahod musí být v kaši, abychom ji mohli označit jako jahodovou?

Více

Kaše: Ovesné, krupičné, ječné

28. 4. 2023

Lexikon kaší, které určitě znáte. Opakování je matkou moudrosti, proto si stručně probereme jejich přípravu.Kaší je nespočetně.

Více

Ovesná kaše s čokoládou (3 recepty)

21. 4. 2023

Ovesná kaše s čokoládou je radost na tisíc a jeden způsob. Představíme vám tři oblíbené recepty s různou náročností přípravy. Na konci článku nechybí ani Anlenia.cz tipy na čokoládové kaše.

Více

5 rychlých rad na zlepšení zdraví

14. 4. 2023

Před rychlými radami a pomocníky na zlepšení zdraví, života, lásky, prostě čehokoliv jsme v českém výrobci dobrůtek Anlenia.cz značně alergičtí. Přesto existuje pár tipů, které vám život mohou zlepšit.

Více

Lovebrand

6. 4. 2023

Máte ve svém životě ryze srdeční záležitost? My ano. Naší srdcovkou je Anlenia.cz. E-shop zdravé výživy, kterou i sami vyrábíme, a to právě pro vás.

Více

Ovesná kaše s jablky (3 recepty)

31. 3. 2023

Jablko se do ovesných kaší skvěle hodí. Je příjemně sladké, šťavnaté, zdravé a dostupné. Zdravotní benefity jsou stejně dobré jako jeho chuť. Proto ovesná kaše bez jablka nemůže chybět v naší nabídce.

Více

Odebírání novinek

Chcete-li dostávat informace o novinkách na svůj e-mail, vyplňte svou e-mailovou adresu.

Pokud jste člověk, nevyplňujte

Sečtěte a zaokrouhlete (28.0 + 47.7) *

Nahoru